Ma van Valentin nap, mely sokak számára az év legszebb napja. Mások inkább a vakbélgyulladás világnapjához, vagy egy hüvelygomba fesztiválhoz érzik hasonlatosnak. Kicsit hasonlít a szituáció a tőzsdéhez, ahol mindig, minden szituációban egyszerre van jelen a vevő és az eladó. Akármelyik oldalon is állsz, szemináriumunk mindenki számára hasznos időtöltés a mai délutánra.

Előadásunkon profi előadónk segítségével vételi és eladási zónákat határozol meg a grafikonon, miközben izgalmas tőzsdei kalandozáson veszel részt.

További részletek és jelentkezés a szemináriumra

A siker eléréshez hasznunkra válnak az alábbi szabályok:
Minden fejben dől el, minden kereskedő maga okozza azt az eredményt, amit a piacoktól kap
Legyen kereskedési célunk, amit majd pozíció méretezés segítségével érünk el
A kereskedés nem más, mint játék a valószínűségekkel: olyan beszállót keresünk, ahol kis kockázatért cserébe nagyobb hozamot várhatunkAmi a valószínűségeket illeti, az esélyeket mindenki a saját oldalára állíthatja a technikai szintek azonosításával és a piaci trendek követésével. Profi trader oktatónk bemutat néhány nyereséges trendkövető stratégiát.
Előadásunkon mellőzzük a tankönyvszerű mellébeszélést, aktuális piaci környezetben kutatunk olyan beszállási lehetőségek után, ahol a valószínűségek a mi oldalunkon állnak.

Időpont: 2018. február 14. 17:30
Helyszín: Bokor u. 23-25 Irodaház, 1037 Budapest

További részletek és jelentkezés a szemináriumra

Ha érdekel a tőzsde, és szeretnéd meglovagolni a 2018-as év tőzsdei hullámait, ajánljuk figyelmedbe A Sikeres Kereskedő című könyvet.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.