Elektromos autót fog vezetni James Bond a legújabb filmjében, hogy kidomborítsák a brit titkos ügynök környezetbarát karakterét - adta hírül szerdán a The Sun című brit bulvárlap.
Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A film rendezője, a környezetvédő Cary Fukunaga azt akarja, hogy Daniel Craig az Aston Martin első elektromos gépkocsiját, a Rapide E-t vezesse, a korlátozott számban készülő Rapide E ára 250 ezer font és csupán 155 darabot fognak gyártani belőle.

A lap által idézett, név nélkül nyilatkozó források szerint Cary Fukunaga közvetlenül együtt dolgozik az Aston Martinnal, hogy elektromos autójuk egyikét a forgatáshoz megszerezze, míg a lap szerint az elektromos Aston egy hihetetlenül akciógazdag jelenetsor középpontjában fog állni.

A rendező azért küzdött, hogy minden csúcstechnológiás kütyü benne legyen az autóban, a lépést Daniel Craig mellett a film producerei is támogatják, a lap által idézett bennfentes szerint eljött az idő arra, hogy Bond nulla károsanyag-kibocsátású járműre váltson. Az új Bond-filmet Shatterhand munkacímmel többszörös halasztás után a jövő hónapban kezdik forgatni.

Címlapkép forrása: AFP / Joe Klamar