Előfizetői tartalom

Aki ránéz az arany grafikonjára, biztos nem hisz a szemének

Portfolio
Míg a nemzetközi tőzsdéken komoly eladásokat láthattunk az elmúlt napokban, addig a nyersanyagpiacon csak kisebb mértékű elmozdulások következtek be. Az olyan klasszikus menekülőeszköz, mint az arany, például kevesebb, mint 1 százalékot erősödött ebben a vérzivataros időben. Az olajat sem adják már a befektetők, a WTI és a Brent árfolyama a tegnapi zárószintjének közvetlen közelében tartózkodik.

Annak ellenére, hogy a nemzetközi részvénypiacok az elmúlt napokban komoly eladói nyomás alá kerültek, a klasszikus menekülőeszköznek számító nemesfémek árfolyama nem erősödött számottevően. Az arany és az ezüst árfolyama kevesebb, mint 1 százalékot emelkedett a pénteki záróértékéhez képest.Az olaj piacán nem láthattunk durva eladásokat, a Brent árfolyama 2,3 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés