Előfizetői tartalom

Alázott a Dortmund - Szárnyal a részvény

Portfolio
Míg tegnap az egyik meghatározó játékos távozása miatt aggódtak a Borussia Dortmund befektetői, addig ma már felhőtlen a részvényesek öröme, ugyanis a papírok több mint 5 százalékos ralival indították a kereskedést, részben valószínűleg szerdán a Real Madrid felett aratott Bajnokok Ligája győzelem miatt. A befektetőknek lehet is oka az örömre, hiszen a csapat az elért eredmények alapján közel a lehető legmagasabb összeget tehette zsebre az idei BL kiírásban.

Tépik a Dortmund-papírokat Bár a szerdai kereskedésben nagyon gyengén teljesítettek a Borussia Dortmund részvényei, csütörtökön már száguldanak a papírok, melyek több mint 5 százalékos emelkedéssel vágtak neki a kereskedésnek.Tegnap még zuhantak a papírok Bár ma már újra jó a hangulat a papírok piacán, a tegnapi kereskedésről ez nem volt elmondható, melynek hátterében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés