Előfizetői tartalom

Április 15-én lesz az OTP éves közgyűlése

Portfolio
Az OTP április 15-én, 10.00 órakor tartja éves rendes közgyűlését a Sofitel Budapest Chain Bridge-ben (1051 Budapest, Széchenyi István tér 2.). Amennyiben a közgyűlés nem határozatképes, az igazgatóság a megismételt közgyűlést 2016. április 29. napján 10.00 órakor, az eredeti napirenddel, az OTP Babér utcai székházába (1131 Budapest, Babér utca 9.) tartja.

A közgyűlés napirendi pontjai: A Társaság 2015. évre vonatkozó, számviteli törvény szerinti éves beszámolói (a hazai pénzügyi beszámolás szabályai szerinti anyavállalati beszámoló és az EU által elfogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok szerint készített konszolidált beszámoló), valamint az adózott eredmény felhasználására vonatkozó javaslat. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés