Előfizetői tartalom

Április 27-én tartja éves közgyűlését az Őrmester Nyrt.

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde honlapján arról tájékoztatott ma este az Őrmester Nyrt., hogy április 27-re összehívta a társaság éves rendes közgyűlését az igazgatóság, másrészt egyúttal közzétette a közgyűlésének napirendi pontjait is. Ezekkel összefüggésben a társaság működésével kapcsolatos rövid határozati javaslatterveket is bemutat a dokumentum.

A közgyűlésre a cég székhelyén (H1142 Budapest, Ógyalla tér 8-9.) kerül sor 2018. április 27-én 11:00 órakor és az alábbi napirendi pontokat javasolja a résztvevőknek az igazgatóság: A Társaság 2017. évre vonatkozó, számviteli törvény szerinti éves beszámoló elfogadása; A Társaság 2017. évre vonatkozó, számviteli törvény szerinti éves beszámoló elfogadása; Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés