Előfizetői tartalom

Átalakíthatja a budapesti autózást a Mol új szolgáltatása

Portfolio
Hivatalosan is bemutatta és elindította a Mol új budapesti közösségi autómegosztó szolgáltatását, a Mol Limót csütörtökön. A háromszáz VW Up!-ból álló flotta benzines és elektromos járműveket tartalmaz, amelyet a következő években fokozatosan megdupláznak és tisztán elektromos hajtásúra alakítják át, 2020-ig pedig a szolgáltatást Budapest közigazgatási határáig kiterjesztik, később pedig más régiós nagyvárosokban is megjelennének vele. Az év végéig új elektromos töltőket is telepítenek a fővárosba.

A Mol Limo közöségi autómegosztó szolgáltatás keretében kezdetben 100 elektromos, valamint 200 benzinüzemű Volkswagen Up! áll majd az ügyfelek rendelkezésére. A szolgáltatási terület 60 négyzetkilométer, amibe a belső területek mellett bizonyos frekventáltabb külső kerületek - Óbuda, Angyalföld, Zugló és Újbuda - részei is beletartoznak. A társaság 2020-ra a szolgáltatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés