Előfizetői tartalom

A legjobb autó az új autó!

Portfolio
Májusban a magyar autópiac szerény mértékben ugyan, de tovább erősödött. A legfrissebb statisztikákból ugyanis kiderült, hogy tavaly májushoz képest 2 százalékkal több új személygépkocsi került forgalomba múlt hónapban. A legsikeresebb autómárka ismét a Ford volt, amit részben annak köszönhetett, hogy ismét tarolt a cégek részére történő értékesítés területén. A magánszemélyek első számú kedvence viszont a Suzuki volt a márkák között. Ezzel olyan riválisokat utasított maga mögé, mint az Opel és a Dacia, akik korábban taroltak ebben a "kategóriában".

Májusban is több autó fogyottMájusban 2 százalékkal több személyautót helyeztek forgalomba, mint egy évvel korábban, ez összesen 5 883 darab járművet jelentett Magyarországon. A legsikeresebb autómárka (személyautó és kishaszongépjármű) ezúttal is a Ford volt 961 darab értékesített járművel, ennek nagyobb részét (87%) vállalkozások vásárolták meg, ezzel a hazai piac...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés