Előfizetői tartalom

Continental: felkészülünk az elektromos autók térnyerésére is

Portfolio
Február 21-én nyitotta meg hivatalosan a Continental budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztő Központját. Bár a Continental-t a legtöbben gumiabroncs-gyártóként ismerik, a cég a világ egyik vezető technológiai vállalata, Magyarországon hét gyárral és egy gumiabroncs kereskedelmi képviselettel és logisztikai központtal van jelen és a bérelt munkaerővel együtt mintegy nyolcezer munkavállalót foglalkoztat, Debreceni elektronikai gyárának zöldmezős beruházása pedig tavaly ősszel kezdődött el. A Portfolio a megnyitón kérdezte Nagy Mihályt, a cég országkoordinátorát a Continental magyarországi és a nemzetközi terveiről, a globális gazdaságpolitika hatásairól, és arról, milyen hatással lehet működésükre az elektromos autózás térnyerése.

Portfolio-MAGE Járműipar 2019 Érdekel, hogy mi a véleménye a szakembereknek az autóipar legnagyobb kihívásairól? Jelentkezz még ma a Járműipar 2019 konferenciára! Információ és jelentkezés Januártól tölti be új pozícióját a Continental Magyarországnál: de mit takar ez pontosan, milyen feladatokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés