Előfizetői tartalom

Az Apple okosórája az egészségügyet is forradalmasíthatja

Portfolio
Egyre többet hallani arról, hogy az Apple valami nagy dobásra készül. Meg nem erősített hírek szerint a társaság következő nagy dobása egy okosóra lehet, mely különböző biometrikus szenzorokkal lesz felszerelve. Egy elemző szerint az új termékkategória nemcsak készülékértékesítést jelent majd az Apple számára, hanem különböző egészségügyi szolgáltatások kínálatát is - írja az Investor's Business Daily.

Piaci értesülések szerint az Apple gőzerővel dolgozik legújabb termékén, az iWatchon. Korábbi értesülések szerint a társaság speciális egészségügyi szenzorok integrálásával tervezi felvenni a versenyt a már piacon levő okosórákkal. Ezt az irányvonalat többek között alátámaszthatja, hogy a cupertinói vállalat az elmúlt hónapokban számos biometrikus szenzorokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés