Előfizetői tartalom

Az egyik legnagyobb magyar cég bedőlésével riogatnak - Egy egész várost veszélyeztetnek

Sorozatban a negyedik éve csökken a dunaújvárosi vasmű árbevétele, immár nyolcadik éve veszteséges a vállalat, a határidőn túli kötelezettségek megugrottak. Az érem másik oldala, hogy közben viszont mérséklődött a veszteség is, létfontosságú beruházások valósultak meg, az alkalmazkodás, kiszervezés folyik - ezt lehet kiolvasni az ISD Dunaferr nemrégiben megjelent legfrissebb, 2016-os beszámolójából. Vannak, akik nagyon sötét képet festenek fel, sőt, olyan hírek jelentek meg, amelyek a cég bedőlésével riogatnak, ezért célszerű a helyére tenni az építőkockákat, nem csak kiragadni egyet-egyet.

A számok nyelvénKözzétette a két ünnep között 2016-os beszámolóját az ISD Dunaferr, ami a napokban kapott nagyobb figyelmet több sajtóbeszámolónak köszönhetően. Ha csak a legfontosabb (konszolidált) üzleti számokat nézzük, egyértelműen megállapíthatjuk: a dunaújvárosi vasmű nem szívesen rakja ki az ablakba ezeket az adatokat, ezek alapján ugyanis nincs könnyű helyzetben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés