Előfizetői tartalom

Bezár a dombóvári fehérneműgyár

Portfolio
200 fős dombóvári üzeme bezárásáról tájékoztatta a dolgozóit kedden délután a Pasha Kft. vezetősége - közölte a cég. A 27 éve a térség fontos munkaadójaként működő fehérneműgyár menedzsmentje a legutóbbi időkig küzdött a munkahelyek megtartásáért, de a globális piaci folyamatok miatt a cég francia anyavállalata a termelés volumenének csökkentésére kényszerül, amely a magyarországi gyártóegység bezárását tette szükségessé.

Mathieu Mamere a Chantelle Csoport ipari és supply chain igazgatója személyesen tájékoztatta a dombóvári üzem dolgozóit arról, hogy a döntés hátterében a globális fehérnemű eladások visszaesése, ennek következtében a cégcsoport bevételeinek csökkenése áll. Kiemelte, hogy a kedvezőtlen piaci trendek az elmúlt hónapokban felerősödtek, különösen a francia piacokon, ahol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés