Előfizetői tartalom

Bukottakból hízik egyre nagyobbra és nagyobbra a Lufthansa-birodalom

Portfolio
Szépen lassan maguk köré gyűjtik a kisebbeket és a gyengébbeket a nagy európai légitársaságok. Idén különösen látványos volt a konszolidációs folyamat, ahogy a második legnagyobb német légitársaság csődbe ment. Úgy tűnik, hogy eközben a Lufthansa és az easyJet pedig lecsapnak mindenre, ami értékes. Mozgalmas volt 2017 az európai légitársaságoknál, összefoglaltuk a legfontosabb eseményeket.

Az elmúlt években úgy tűnt, hogy nagyon jól elvannak az európai légitársaságok. Az olajár olyan alacsony szinten stabilizálódott egy ideje, ami mellett már nem tűnik lehetetlen küldetésnek nyereséget csinálni, az emberek pedig még mindig szeretnek repülni és utazni annak ellenére, hogy a terrorfenyegetettség felütötte a fejét a legtöbb nyugat-európai nagyvárosban. A piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés