Előfizetői tartalom

A Volkswagen új elektromos modellje közel 13 millióért érkezik

Portfolio
A Volkswagen elárulta, hogy hívják majd, mennyibe kerül, és mekkora hatótávolsággal bír majd a tisztán elektromos meghajtású ID. modellcsaládjának első autója. A Golf méretű, akkumulátorral szerelt modell ID.3 néven kerül majd piacra és éves szinten mintegy 100 ezer darabot akarnak értékesíteni belőle Európában a németek.

A Volkswagen szerdán megnyitotta az előfoglalás lehetőségét az ID modellcsalád legelső tagjára vonatkozóan. Az ID3 elnevezésű autóhoz már 40 ezer euró (durván 13 millió forint) alatt hozzá lehet majd jutni Németországban, ebben az összegben ráadásul még nincs benne az elektromos autók vásárláshoz igényelhető 4 ezer eurós támogatás. Az ID.3-nak lesz alap változata is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés