FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Csak egy maradt - Suzuki Swift Sport

Hámor Iván
Egy sokat megélt, sokakat boldoggá tevő járműszegmens, egészen pontosan alszegmens utolsó mohikánját lehet az Esztergomban készülő Suzuki Swift Sportban tisztelni. Az itthon kevésbé ismert, méltánytalanul háttérbe szorított modell olyan tulajdonságokkal bír, amik nem csak az egyedülállósága, hanem az ár-érték aránya miatt is kiemelkedővé teszi.

Peugeot 205 GTi, VW Golf I. és II. GTI, Opel Corsa GSi, Peugeot 106 XSi, Citroen Saxo VTS, Citroen C2 VTS, Ford Fiesta XR2i, Honda Civic VTi, Renault Clio Williams, Clio RS és még lehetne folytatni azt a sort, amely elérkezett a végéhez. Mármint az élete végéhez. Hihetetlen, hogy ma az óriási keresletnek, a vevők illúzióigényének köszönhetően minden jelentős, vagy kevésbé jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés