Előfizetői tartalom

Emelt tetős kombi - KIA Carens

Hámor Iván
A KIA Carens eddig - érthetetlen okból - a valós értékeihez, tudásához képest kifejezetten alulreprezentált volt a magyar utakon. Az előző generáció, ha formáját tekintve még teljesen nem is, de tartalmában már hozta a KIÁ-tól az utóbbi években megszokott színvonalat, a vevők választása mégsem rá, hanem a konkurens modellekre esett. Az idén megjelent utód a cee'd formavilágát hordozza magán, egy számmal magasabb kiadásban.

Annak ellenére, hogy hogy egy kombinál jóval magasabban fut a teteje, egyáltalán nem tűnik aránytalannak, mint sok, ebbe a kategóriába tartozó jármű. Az egyes részletei ismerősnek tűnnek a cee'd-ről, aminek nem csak formai jelentősége van, hanem tartalmi is. Ötüléses változat esetén ugyanis minimális a Carens hozzáadott értéke, így ebben az esetben érdemesebb egy hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés