FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Nyomokban BMW-t tartalmaz - BMW 218i Active Tourer

Hámor Iván
Üzleti szempontból kétségkívül jó döntés volt a MINI márka újjáélesztése s BMW számára. A régi-új márkanév önmagában sikeresnek bizonyult, de a vele érkező technológia - elsőkerék-hajtású platform - további lehetőségeket nyitott meg a bajorok számára. A prémium szegmensben dúló számháború során a csaták megnyeréséhez szükséges új vásárlók megnyerése, melyek ára lehet a tradíciókról való részbeni, vagy teljes lemondás is. A most kipróbált BMW 218i-t semelyik korábbi BMW-hez sem lehet hasonlítani, annyira új, annyira más.

Európa jelentős autópiacain nagy népszerűségnek örvendenek a kompakt méretű, a hagyományosnál magasabb tetejű, kvázi egyterű járművek. Ahol kevés és kicsik a parkolóhelyek, ott a zsúfolt városokhoz hasonlóan felfelé lehet terjeszkedni, kisebb alapterületen több hasznos teret igénybe venni. A BMW is beállt ezt a keresletet kielégítők sorába, és megalkották a 2-es sorozat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés