Előfizetői tartalom

Régi név, de teljesen új tartalom - Honda HR-V

Hámor Iván
A Honda önmagához való visszatérésének újabb példája - a Civic Type R és az NSX után - a HR-V szabadidő-autó. Ez a név egykor egy szögletes fazonú, korát messze megelőző járművet takart, mely reneszánszát igazán manapság éli. Az új minden mai formai és tartalmi követelménynek megfelel, de sokkal erősebb versenyben kell helytállnia, mint anno.

A kompakt szabadidő-autók szegmensének legfrissebb tagjaként a vadonatúj Honda HR-V teljesen új szemléletmódot képvisel. Koncepciójában az egyterűek (MPV) helykínálata és variálhatósága egyesül a SUV-ok kisugárzásával és a kupék megjelenésével. A Honda becslései szerint az új HR-V vásárlóinak 70%-a másik márkáról nyergel át, s vélhetően egyterűt vagy középkategóriás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés