Előfizetői tartalom

Rongy alak vagyok! - A meggyőződésem ellenére hagytam, hogy elcsábítson egy Mustang

A Ford 1964 óta gyárt Mustangokat, a mára kultikussá vált amerikai izomautó természetesen rengeteget változott az elmúlt évtizedek során. A legújabb modell például atletikusabb, sportosabb és agresszívabb, mint elődei, de vannak más fontos változtatások is, amelyekre kisebb hangsúlyt fektet a hivatalos marketinggépezet. Ezek a változtatások abból erednek, hogy a Fordnak is meg kell felelnie az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak, amely komoly kihívást jelent egy olyan modell esetében, amelynek a leggyengébb változata is 290 lóerős és kizárólag belsőégésű motorral rendelhető. A Ford egyelőre állja a sarat és hogy megmutassa, hol is tartanak a Mustangokkal 2018-ban, egy egész ménest hajtottak végig Európán, a magyarországi bemutatóra mi is beneveztünk.

Egy békés május eleji pénteki nap volt, amikor a semmiből megjelent a levelesládámban a meghívó, aminek már a tárgya is valóságos érzelmi hullámvasútra ültetett fel: a legújabb Ford Mustang magyarországi bemutatójára invitáltak. Az észlelést követő 10 másodpercben nagyjából a következő gondolatok futottak át az agyamon: Ez az igazi kihívás, egy Mustangot kipróbálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés