Előfizetői tartalom

Tesla-vezér: kevesebb, mint két év és kész az önvezető autónk

Portfolio
Elon Musk nagy játékos, pontosan tudja, hogy mivel tudja ráhozni a szívbajt a konkurenciára. Most a Code Conference 2016 alkalmával beszélt arról, hogy a teljesen önvezető autójuk hamarabb elkészül, mint azt bárki gondolná. Állítása szerint kevesebb, mint két év és rendelkezésre áll majd az önvezető technológia a Teslánál. A szabályozói oldalnak viszont további egy évre lehet szüksége, hogy ez a forgalomban is megjelenhessen.

Ez a hír több szempontból is érzékenyen érintheti a konkurenciát, egyrészt többen önvezető járműveken dolgoznak, és minden bizonnyal szeretnének elsőként megjelenni a piacon egy sofőr nélküli megoldással. Másrészt, ha ez tényleg megvalósul két éven belül, akkor az új Tesla Model 3 már teljesen önvezető funkcióval kerülhet piacra. Ez pedig azért gond, mert már így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés