Előfizetői tartalom

Vegyük észre az igazi üzenetet! - Kína megerősödött és szép csendben világuralomra tör

A kínai kormány bejelentette, lazítani fog a külföldi autógyártók helyi tevékenységére vonatkozó szabályozásán. Ennek a lépésnek lehet egy olyan olvasata, hogy sikeres volt a Trump-kormány nyomásgyakorlása. A mi véleményünk viszont az, hogy a helyi vezetés üzent a világnak: megerősödtek és a mobilitás új korszakában már nincs szükségük a külföldiek tudására.

Javában zakatolt a Frankfurti Autószalon tavaly szeptemberben, amikor megjelentettük anyagunkat A német autógyártókkal vagyunk elfoglalva, miközben egy ország szép csendben világuralomra tör címmel. Ez az ország természetesen Kína volt, amely hosszú évtizedeken keresztül küzdött azért, hogy a járműgyártás területén felzárkózzon a világ élvonalához. A helyi vezetésnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés