Előfizetői tartalom

Veszik a Daciát, mint a cukrot

Portfolio
Egy 18 hónapig tartó sorozat szakadt meg az európai autópiacon, a márciusi 10,2 százalékos csökkenés után áprilisban 1,7 százalékkal emelkedett az újautók regisztrációjának a száma. A most közzétett adatok némi optimizmusra adhatnak okot az európai autópiac jövőjével kapcsolatban, amit tovább erősíthetnek azok a változások, amik áprilisban voltak tapasztalhatók Európában. Ezek közül a kettő legfontosabb fejlemény az, hogy immár nem csak az Egyesült Királyság autópiacán mértek növekedést az újautók regisztrációjának területén, hanem Németországban és Spanyolországban is. Valamint örömteli az a fejlemény is, miszerint egy európai volumengyártó, a Renault növelni tudta értékesítéseit az előző év azonos időszakához képest, ami elsősorban a Dacia remek teljesítményének volt köszönhető - derül ki az Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) legfrissebb statisztikáiból.

Nem várt fordulat, növekedett az újautó regisztrációk száma Európában Az ápriliban fellendülés volt tapasztalható az európai autópiacon, ebben az időszakban közel 1,04 millió darab járművet regisztráltak, ami 1,7 százalékos erősödést jelentett év/év alapon. A mostani emelkedés egyben azt is jelentette, hogy egy 18 hónapja tartó csökkenő széria szakadt meg az európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés