Előfizetői tartalom

Csúcsdöntések után lefordulás - Elfogyott az OTP ereje?

Portfolio
Rendkívül mozgalmas hetet tudhat maga mögött a magyar tőzsde, miután a múlt héten kétszer is történelmi csúcsot ütő OTP a hét második felében lefordult, és az elmúlt napok emelkedése után a Richter lendülete is alábbhagyott. Azonban a folytatás is legalább ennyire izgalmasnak ígérkezik majd, a hazai blue chipek grafikonjai alapján megnéztük, hogy mire érdemes figyelni az előttünk álló hét folyamán.

OTPAz elmúlt hónapok során irányadó oldalazás után az OTP árfolyama november elején jelentős lendülettel tudott emelkedni, a bankpapír a 10 600, majd a 11 000 forintos ellenállások leküzdése után 11 740 forintnál ütött új lokális csúcsot. Bár ezt követően ismét oldalazás következett, az OTP a héten újra emelkedni kezdett, és az árfolyam a januári, 11 780 forintos történelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés