Előfizetői tartalom

Csúnya lett a vége: 10,000-ig ütötték a Dow-t

Portfolio
Rég nem látott esést produkáltak ma az amerikai részvényindexek, a Dow végül épphogy a 10,000 pontos szint felett állapodott meg, 2.6%-os mínuszban. A többi benchmark közül az S&P 3.1, a Nasdaq pedig 3%-kal került lejjebb. A lejtmenet elsősorban annak volt betudható, hogy a befektetők mostanra igencsak elbizonytalanodtak a kilábalás erősségét és fenntarthatóságát illetően, a délutáni munkaerőpiaci adat már csak a végső lökést adta meg.

22:07 A kereskedés utolsó órájában kaptak még egy lökést lefelé a piacok, a Dow 10,002 ponton állapodott meg, 2.6%-os mínuszban. Ilyen mértékű napi esésre 2009 április 20-án volt utoljára példa. A többi vezető részvény közül az S&P 500 3.1, a Nasdaq pedig 3%-ot veszített értékéből. Mindezek után egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy fordult a trend a piacokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés