Előfizetői tartalom

Csütörtökön bezárnak a bajban lévő CBA-központ boltjai

Portfolio
Csütörtök reggeltől bezárnak a CBA üzletlánchoz tartozó Palóc Nagykereskedelmi Kft. üzletei - közölte Sáling József, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) elnöke a nol.hu beszámolója szerint. A CBA keleti központjáról kedden derült ki, hogy már akkora bajban van, hogy a béreket sem tudja szerződés szerint kifizetni.

Az üzletlánc 1200 dolgozójának egyelőre sorsa bizonytalan. Sáling József szerint van, aki megkapta az e havi fizetését, de úgy tudni, hogy szeptemberre már a társadalombiztosítást sem fizette meg a cég a munkavállalói után. A cégvezetés egyelőre nem közölt semmit hivatalosan a dolgozókkal, egyelőre csak türelmet kérnek tőlük. A kedden tartott vezetői értekezleten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés