Előfizetői tartalom

Digitális gengszternek nevezték a Facebookot

Portfolio
A Facebook "szándékosan és tudatosan" megsértette a brit adatvédelmi és versenytörvényeket, sürgősen vizsgálatot kellene indítani és meg kellene szabályozni a céget - állítja a brit digitalizációért, kultúráért, médiáért és sportért felelős bizottság ma publikált jelentése. A vizsgálat 18 hónapon keresztül készült a Facebookról és a többi közösségi média vállalatról.

A 108 oldalas dokumentumban a brit politikusok felszólalnak amellett, hogy alakuljon egy független szabályozó hatóság a közösségi média oldalak számára és legyen egy kötelező magatartási kódex, amit ha megszegnek, akkor nagy büntetéseket kapjanak.A Facebookhoz hasonló vállalatoknak nem kellene engedni, hogy digitális gengszterekként viselkedjenek az online világban, azt gondolva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés