Előfizetői tartalom

Falnak ütköztek a gyógyszergyártók - Merre tovább?

Portfolio
Jelentős esés bontakozott ki az elmúlt napokban a hazai gyógyszergyártóknál, ami igazán a pénteki kereskedésben volt látványos, ekkor az Egis közel 5%-ot zuhant, és a Richter is 2% feletti esést hozott össze. Az alábbiakban azt néztük meg, hogy mi állhat a lejtmenet hátterében - mely egyébként ma is folytatódik -, illetve kitértünk arra is, hogy milyenek a hosszabb távú fundamentális kilátások a társaságoknál.

Ütik a gyógyszerpapírokat Az elmúlt napokban jelentős eladói nyomás bontakozott ki a hazai gyógyszercégeknél, az elmúlt négy kereskedési napon a Richter és az Egis árfolyam egyaránt 6%-ot gyengült. A lejtmenet pedig egyelőre úgy tűnik nem áll meg, az Egis és a Richter a mai kereskedésben 1% feletti esést mutat.Ami lényeges továbbá, hogy az elmúlt napokban jellemzően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés