Előfizetői tartalom

Innen még 20%-ot eshet a Richter? (3.)

Portfolio
A tegnapi gyorsjelentést követően módosította a Richter részvényeire vonatkozó ajánlását a Jefferies, a korábbi tartásról alulteljesítőre. Az elemző 3440 forintos célárat fogalmazott meg a papírra, ami a jelenlegi árfolyamnál 21%-kal alacsonyabb. A UBS pedig vételről semlegesre minősítette le a Richtert. A Concorde sem maradt tétlen, az ajánlás itt a korábbi egyenlő súlyozásról alulsúlyozásra módosult, az év végi célár pedig 4700 forintról 4400 forintra csökkent. A legutóbbi hírek szerint pedig az HSBC is beállt a sorba, aki felülsúlyozásról semlegesre minősítette le a papírokat.

HSBC Bár rövid távon az HSBC szakértője szerint a marginok nyomás alatt lehetnek a Richternél, a K+F-be és a marketingbe való befektetések hosszú távon meghozhatják gyümölcsüket. A Cariprazine potenciális hatását egyelőre nem szerepeltetik a modellben, de ennek becsült értéke részvényenként 630 forint körül lehet a sikeres amerikai bevezetés esetén. A kedvezőtlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés