Előfizetői tartalom

Jelentett a Forest - Megnyugtató hírek a Richter számára

Portfolio
Amerikában nagyban tart már a vállalati jelentési szezon, ma a Forest Laboratories is publikálta negyedéves számait, melyről tudjuk, hogy a Richter partnere. A Forest esetében a hangsúly nem az eredményszámokon, hanem a Richterrel közösen fejlesztett Cariprazine nevű originális terméken, illetve az ezzel kapcsolatban megfogalmazott várakozásokon van.

Nincs negatív meglepetés Nemrégiben tette közzé hivatalos oldalán a Forest legfrissebb negyedéves gyorsjelentését, mely azért lehet fontos a hazai tőzsdei befektetők számára, mert a vállalat a Richter partnere.Mint ismeretes a Richter a Forest-tel közösen végez klinikai vizsgálatokat a Cariprazine nevű originális készítmény kapcsán. Ezzel kapcsolatban legutóbb a Richter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés