Előfizetői tartalom

Kiváló gyorsjelentésre ugrott a Richter partnere

Portfolio
Ma tette közzé negyedéves jelentését a Richter amerikai partnere, a Forest Laboratories, mely mind az árbevétel, mind az egy részvényre jutó eredmény tekintetében felülmúlta az elemzői várakozásokat. A menedzsment ráadásul megemelte eredményvárakozását a márciusban záruló pénzügyi évre vonatkozóan, aminek hatására a részvények a nyitás előtti kereskedésben 8% körüli pluszba ugrottak, jelenleg pedig 3%-os erősödést mutatnak.

A Forest a harmadik pénzügyi negyedévre vonatkozóan publikálta ma számait, melyek kedvező képet festettek: az EPS 7 cent lett a várt 4 centtel szemben, míg az árbevétel 23%-kal, 878,4 millió dollárra emelkedett, szintén felülmúlva a konszenzusban szereplő 827 milliós értéket. A Namenda nevű készítmény a Forest egyik legnagyobb forgalmat generáló terméke, a bevételek itt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés