Előfizetői tartalom

Richter: megérkeztek az első elemzői vélemények

Portfolio
Összességében kedvezőtlenül értékelik a Richter tavalyi negyedik negyedévi eredmény beszámolóját az első elemzői kommentek. Abban is egyetértés mutatkozik, hogy a hosszú távú kilátások továbbra is kedvezőek az originális kutatásokban rejlő potenciál miatt. A Concorde szerint az idei évben már áttörés jöhet a Richternél, amikor piacra dobja régóta fejlesztett készítményét, és beérik a nyugat-európai hálózatbővítés eredménye is.

Concorde A Richter negyedik negyedéves tisztított jövedelmezőségi szintje azt mutatja, hogy a társaságnak még mindig nem sikerült érdemben elmozdulnia az elmúlt időszak gyengébb mutatóitól. Ennek oka viszont részben az, hogy a társaság igencsak komoly erőfeszítéseket tesz jövedelmezőségének javítására saját fejlesztésű originális és generikus termékek (pl. Esmya)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés