FONTOS Egyre több magyar nyaral külföldön, a drágulás sem zavarja őket
 
Előfizetői tartalom

Egy hétköznapi történet, ami bizonyítja, hogy az eredmény fejben dől el

Bence Balázs
Közhelyként mondogatjuk, hogy a siker fejben dől el, ám a nagy kérdés, hogy mélyen magadban te ezt egy üres lózungnak érzed, vagy azonosulsz is vele? Tőzsdei oktatóként a kereskedési befektetési terület esetében szilárd meggyőződésem, hogy az eredmény minimum 80%-ban pszichológia, vagyis fejben dől el, míg a maradék 20% a metodika.

Azt is biztosan állíthatom, hogy a kereskedők túlnyomó része - értsd szinte mindenki - pusztán a 20%-os módszertanra fókuszál, és a jövőbeni árfolyammozgást akarják mindenféle módszerekkel meghatározni, ami - valljuk be - teljes tévút. A tőzsde kapcsán tehát nyugodt szívvel kijelenthető, hogy az emberek túlnyomó része nem hiszi, hogy a siker fejben dől el.A többséggel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés