Előfizetői tartalom

Egy magyar családi sikersztori, amely valósággal dübörög külföldön

Portfolio
Több mint három milliárd forinttal, közel 23 milliárd forintra nőtt a száz százalékban magyar 77 Elektronika Kft. exportforgalma 2017-ben. A családi tulajdonban lévő, orvosdiagnosztikai eszközöket gyártó vállalat árbevétele majdnem megháromszorozódott az utóbbi négy évben, és ez szinte csak az exportból adódott. A hazai sikersztorival és annak történetével nemrég egy átfogó anyagunkban is foglalkoztunk.

A teljes árbevételének 83 százalékát kitevő exportforgalmat bonyolított le tavaly a magyar egészségipar egyik legnagyobb cége, a 77 Elektronika Kft. A vállalat 75 millió eurós (közel 23 milliárd forint) bevételt ért el a külkereskedelemből, 10 millió euróval (több mint 3 milliárd forint) többet, mint 2016-ban. Ez döntően azzal volt magyarázható, hogy az európai és a dél-amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés