Előfizetői tartalom

Egyelőre nem változatott a Duna House célárán a Concorde

Portfolio
A kormány által benyújtott törvényjavaslat szerint megszűnhet a lakástakarékpénztárak állami támogatása, a törvénymódosítás bejelentése után a Duna House közleményt tett közzé, a cég várakozásai szerint a módosítás elfogadása rövid távon negatív hatása lehet a Duna House eredményeire. A Duna House állásfoglalását a Concorde elemzői gyorskommentárban értékelték, a társaság szakértői egyelőre nem változatattak a Duna House 4750 forintos célárfolyamán, az elemzőház a részvényekre vonatkozó ajánlása vétel.

Egy hétfőn benyújtott törvényjavaslat alapján a kormány megszüntetné a lakástakarékpénztárak állami támogatását, a parlament ma tárgyalja a lakástakarékpénztárakról szóló törvény módosítását, amelynek elfogadása esetén megszűnne az újonnan indított lakástakarékpénztári megtakarításokra adott állami támogatás. A törvénymódosítás bejelentése után...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés