Előfizetői tartalom

Elárulta a Credit Suisse, hogy miben lát lehetőséget

Portfolio
Nem feltétlenül segítik a gazdaságot a jelenlegi globális trendek, viszont van, amiből profitálhatnak a befektetők - véli a Credit Suisse. A bank stratégái a szupertrendekkel foglalkozó konferencián néhány szektort kiemeltek, ami felpöröghet a globális folyamatok fényében, köztük van például a védelem, a tiszta energia és az 5G.

A globális trendek átalakítják az üzleti élet és a politika arculatát is. Ezek közül néhány, mint például a protekcionizmus, vagy a politikai feszültségek káros hatással lehetnek a gazdaságra, viszont van, amiből jó jöhetnek ki befektetők - mondta el a Credit Suisse a Global Supertrends konferenciáján. A bank vezető stratégái szerint szignifikáns társadalmi változások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés