Előfizetői tartalom

Életműdíjat kapott Bogsch Erik

Portfolio
A BÉT Legek díjátadó a hazai tőkepiac egyik legfontosabb eseménye, amelyen ezúttal 13 kategóriában jutalmazta a Tőzsde az előző év kiemelkedő teljesítményeit a piaci teljesítmények és a szakmai zsűri döntése alapján. Ebben az évben három új kategóriát is bevezetett a BÉT, egy életműdíjat is átadtak, ráadásul az "év hazairészvény-kereskedési platformjára" a tőzsde honlapján keresztül bárki szavazhatott.

A hazai tőkepiac meghatározó eseményének számító, közel húsz éves múltra visszatekintő BÉT Legeken az elmúlt év legkiemelkedőbb tőkepiaci teljesítményeit díjazza a Budapesti Értéktőzsde. A 2017-es év teljesítményei alapján a csütörtöki BÉT Legek díjátadón tizenhárom kategóriában hirdetett nyertest a BÉT.Életműdíj Bogsch EriknekA hazai tőkepiac fejlesztésért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés