Előfizetői tartalom

Elhalasztották az ítélethozatalt az Enefi román leányvállalatának ügyében

Portfolio
Az Enefi részvényeit csütörtökön egész napra felfüggesztették a társaság bejelentése előtt, az Enefi ezt követően pénteken arról tájékoztatta a befektetőket, a Marosvásárhelyi Törvényszék tárgyaláson kívül, az ítélethozatalt elhalasztotta 2019. augusztus 29-re, az E-Star Mures Energy és Marosvásárhely Önkormányzata közötti kártérítési per újratárgyalásban, indoklás nélkül.

Az Enefi augusztus 22-én bejelentette, hogy csütörtökön olyan tájékoztatást kíván közzétenni, ami az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja, ezért kérelmezte értékpapírjai kereskedésének egész napos felfüggesztését. Az Enefi ezt követően pénteken arról tett közzé tájékoztatást, hogy a Marosvásárhelyi Törvényszék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés