Előfizetői tartalom

Éljen az egészséges életmód: esszük a mekis ételt és isszuk a kólát

Portfolio
A csapból is az egészséges életmód folyik, és látszólag egyre több figyelmet fordítanak az emberek világszerte arra, hogy mit esznek és mennyit mozognak. Ez elméletben azt jelentené, hogy elfordulnak a fogyasztók a "junk foodtól", ennek ellenére az látszik, hogy a piac nagy szereplői, mint McDonald's, vagy a Coca-Cola eladásai felpörögnek. Ez a részvények árfolyamán is érezhető, idén a bizonytalan részvénypiaci környezet közepette is emelkedni tudtak Coca-Cola, a McDonald's, a PepsiCo és a Yum Brands papírjai.

Talpra áll a McDonald'sLegutóbbi negyedéves jelentésében a McDonald's valósággal elkápráztatta a befektetőket értékesítési számaival. A december végén zárult negyedévben a legalább 13 hónapja nyitva tartó éttermek értékesítései (same store sales) 5,7 százalékkal ugrottak meg Amerikában az előző év azonos időszakához viszonyítva. Ez négy éve a legnagyobb emelkedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés