Előfizetői tartalom

Elon Musk végképp megbolondult, vagy pont most jött meg az esze?

Portfolio
Nagy bejelentést tett tegnap Elon Musk, hamarosan kivezethetik a tőzsdéről a Teslát, azt a céget, amelyik az elmúlt évek egyik legizgalmasabb tőzsdei sztorija volt. Ha tényleg megcsinálja Musk, akkor ez lehet minden idők egyik legnagyobb dealje, ha csak egy blöff volt, akkor viszont könnyen perek tucatjaiba futhat bele Musk és a Tesla.

Nem hétköznapi bejelentés egy nem hétköznapi cégvezértőlElon Musk tegnap bejelentette, hogy kivezetné a tőzsdéről a Teslát. Természetesen Twitteren jött az üzenet, ez ugyanis az a csatorna, amin keresztül Musk a legszívesebben kommunikál, a rövid üzenetben az állt, hogy a Tesla alapítója azt tervezi, hogy 420 dolláros árfolyamon (a 420-as szám egyébként a marihuána popkulturális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés