Előfizetői tartalom

Emelkednek az új autók eladásai Európában

MTI
Tíz éve a legnagyobb éves növekedést érte el az Európai Unióban februárban forgalomba helyezett új személygépkocsik száma az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA csütörtökön nyilvánosságra hozott adatai szerint. Magyarország a negyedik legnagyobb növekedést érte el az EU-ban februárban és az év első két hónapjában is.

Februárban az egy évvel korábbihoz képest 4,3 százalékkal 1,125 millióra emelkedett az újonnan fogalomba helyezett személygépkocsik száma az Európai Unióban, ami 2008 óta a legjobb februári eredménynek számít.Az EU minden nagyobb nemzeti autópiacán növekedett a forgalomba helyezések száma Nagy-Britanniát és Olaszországot kivéve. Nagy-Britanniában februárban 2,8 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés