Előfizetői tartalom

A Paksi Atomerőmű szerint túlzóak a szakszervezeti követelések

Portfolio
A Paksi Atomerőmű szerint a szakszervezetek olyan követelésekkel álltak elő, amelyek teljesítése az atomerőmű többi dolgozójával szemben méltánytalan helyzetet teremtene. Közleményük szerint minden dolgozó testreszabott, az erőmű "lehetőségeit messzemenően kimerítő" ajánlatot kapott a vállalatnál eltöltött idő, a nyugdíjtól való időbeli távolság, illetve az egyéb átképzési lehetőségek figyelembevételével.

Az Országos Rendőrfőkapitányság 2017-ben részletesen felülvizsgálta a Paksi Atomerőmű védelmével kapcsolatos gyakorlatot, és olyan új követelményeket támasztott, amelyek egyebek mellett a fegyveres biztonsági őrség létszámának emelését írták elő. Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. megvizsgálta az ORFK határozatát és úgy döntött, hogy 100 százalékban saját tulajdonú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés