Előfizetői tartalom

A zuhanó olajár fáj a sógoroknak is

Portfolio
Ismertette az idei első negyedévre vonatkozó részletes eredményeit az osztrák olajcég, az OMV, mely nagy meglepetést nem okozott, hiszen hetekkel korábban megjelent már az előzetes beszámoló. az elemzői várakozásokat viszont a legtöbb fontos eredménysoron sikerült megvernie, és ugyancsak pozitív, hogy a menedzsment megerősítette idei évi előrejelzéseit.

Milyen lett a negyedév?Ma reggel tette közzé részletes első negyedéves eredmény beszámolóját a Mol szektortársa, az OMV, mely összességében kedvező lett, az elemzői várakozásokat a legtöbb releváns eredménysoron sikerült felülteljesíteni. Az egyedüli csalódás az volt, hogy a jelenleg húzóágazatnak számító finomítás-kereskedelem a vártnál gyengébb profitot ért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés