Előfizetői tartalom

Elképesztő jövőt ígér a LED-technológia

Portfolio
Személyre szabott igények szerint változó világítás a lakásban, az irodában és az utcákon, intelligens villanyoszlopok által megakadályozott autóbalesetek és fluoreszkáló anyaggal beinjektált fák - többek között ezekkel kecsegtet minket a világítástechnika jövője. Már a jelent is a hagyományos izzólámpáknál 10-15-ször nagyobb hatékonysággal bíró LED-lámpák irányítják, a jövőben azonban a technológia további, elképesztő mértékű fejlődése és elterjedése várható. A GE európai világítástechnikai bemutatóközpontjában jártunk Budapesten, ahol Koltai Zoltán, a GE Lighting Európa, Közel-Kelet, Afrika régió LED-technológia vezetője beszélt az iparágról, a technológiákról és a fejlődésről.

Hogyan fog kinézni az életünk LED megvilágításban? A technológia már ma is lehetővé teszi számunkra, hogy akár a telefonunk segítségével kapcsoljuk fel a LED világítást a lakásunkban és változtassuk annak fényerejét, ez azonban még csak a kezdete mindazon lehetőségeknek, amit a jövő tartogat számunkra. A LED-ekbe integrált érzékelők segítségével intelligensé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés