Előfizetői tartalom

Kitüntették az Energiahivatal korábbi elnökét

Portfolio
Horváth Péter, a Magyar Energia Hivatal volt elnöke, az MVM Zrt. néhány napja kinevezett vezérigazgatója Magyarország köztársasági elnöke, dr. Áder János megbízásából Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési minisztertől vette át a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést, a magyar energia területén végzett eredményes szakmai, illetve vezetői tevékenysége elismeréseként - olvasható az NFM közleményében.

"Németh Lászlóné az MVM Zrt. új vezérigazgatóját méltatva hangsúlyozta: "ha számba vesszük történelmünk megannyi kritikus fordulópontját, arra a következtetésre jutunk, hogy az erős és életképes Magyarországba vetett hit, az ezért tenni akaró emberi munka és helytállás, valamint a példás egyéni teljesítmények tették naggyá nemzetünket és történelmünket." ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés