Előfizetői tartalom

MOL-INA-tárgyalások: lesz, nem lesz, mikor lesz?

Portfolio
Egyelőre úgy tűnik mégsem ül össze holnap a MOL a horvátokkal, legalábbis zágrábi hírforrások erről számoltak be, a feleknek ugyanis nem sikerült megállapodni a megbeszélés témájáról. Az, hogy a tárgyalások már most megakadtak, a MOL részvényekre nézve sok jót nem jelent, hiszen jelezheti, hogy az INA körüli konfliktus tartósan elhúzódhat (erre persze a felek között kialakult patthelyzet miatt számítani lehetett). Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy meglátásunk, illetve a MOL-t szorosan követő elemzők és alapkezelők véleménye szerint milyen irányban mehet tovább a MOL-INA-ügy, mire számíthatnak az elmúlt napokban sok rossz hírt kapó MOL részvényesei.

Megakadtak a tárgyalások? Szeptember 18-án kezdődtek meg a tárgyalások a MOL és a horvátok között, melynek következő fordulója több hírforrás szerint holnapra lett kitűzve, egyelőre azonban még nem lehet tudni, hogy feleknek ezúttal sikerül-e tárgyalóasztalhoz ülni. A napokban már megindult az ezzel kapcsolatos híráramlás, a legutóbbi fejlemények pedig arról szóltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés