Előfizetői tartalom

Eséssel zárta a csütörtöki kereskedést a magyar tőzsde

Portfolio
Az amerikai tőzsdék a hétfői esés után valósággal szárnyaltak szerdán, a Dow 1068 pontos emelkedése mellett az S&P500 5 százalékot erősödött. Ázsiában felemásan teljesítettek a tőzsdék, a Nikkei a keddi esése után azonban felpattant, a japán tőzsde 3,9 százalékkal került feljebb. Az európai tőzsdék nagyot estek csütörtökön, míg a magyar tőzsde is lejjebb került a hét negyedik napján, a hazai blue chipek közül az OTP teljesített a leggyengébben.

2018. december 27. 17:21 Megosztás Eséssel zárta a csütörtöki kereskedést a BUX Eséssel zárta a csütörtöki kereskedést a magyar tőzsde, a BUX 7,4 milliárd forintos forgalom és 572 pontos mínusz mellett 1,5 százalékkal került lejjebb, a blue chipek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés