Előfizetői tartalom

Eséssel zárta a hétfői kereskedést a magyar tőzsde

Portfolio
Az USA és Kína kereskedelmi konfliktusának enyhülésében reménykedtek a piaci szereplők, amelyet követően a tengerentúli tőzsdék 1-1,4 százalékos erősödéssel zárták a hét utolsó napját, míg az ázsiai részvényindexek is felfelé kapaszkodtak a hétfői kereskedésben, a hongkongi tőzsde 0,3 százalékos erősödése mellett a sanghaji börze 0,6 százalékkal került feljebb, mindemellett érdemes kiemelni, hogy az Egyesült Államok részvénypiacai hétfőn Martin Luther King napja miatt zárva tartanak majd. Az irányadó európai részvényindexek lejjebb kerültek hétfőn, a magyar tőzsde eséssel zárta a hét első napját, a blue chipek közül a Richter és az OTP teljesített a leggyengébben.

2019. január 21. 17:26 Megosztás Eséssel zárta a hétfői kereskedést a magyar tőzsde Eséssel zárta a hétfői kereskedést a magyar tőzsde, a BUX 610 pontos esést követően 1,5 százalékkal került lejjebb, míg a blue chipek kivétel nélkül estek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés