Előfizetői tartalom

Ezen az 5 dolgon múlik, hogy beszakadnak vagy tovább emelkednek a tőzsdék

Portfolio
Mozgalmas heteket tudhatnak maguk mögött a tőkepiacok, az amerikai részvényindexek továbbra is történelmi csúcsaik közelében járnak, mindemellett az USA és Kína közötti kereskedelmi feszültség sem csillapodik, a piaci szereplők mindemellett a feltörekvő piacok miatt is aggódnak, a JPMorgan elemzői pedig összegyűjtötték, hogy mi az az öt dolog, ami meghatározhatja majd az irányt a tőzsdék számára az elkövetkező néhány hónap folyamán.

1. Az USA és Kína közötti kereskedelmi konfliktus alakulásaA két ország kereskedelmi háborújának enyhülésével összefüggésben nem számítanak jelentős javulásra a JPMorgan elemzői a következő hónap folyamán, amelynek oka, hogy az Egyesült Államok Kínával szembeni követeléseinek egy része, mint Kínának az Egyesült Államokkal szembeni kereskedelmi többletének drasztikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés