Előfizetői tartalom

Felpattant az OTP, és a Mol ismét kulcsszintek közelében jár

Portfolio
Az elmúlt hetek esése után felpattant az OTP, a bankpapír fontos szinteket utasított maga mögé a múlt héten és az árfolyam fontos ellenállás közelében jár, azonban a Mol is tartogathat izgalmakat, miután az olajcég papírjai ismét fontos támaszhoz érkeztek meg. A hazai blue chipek technikai képe alapján az előttünk álló hét is izgalmas lehet, összeszedtük, hogy a hazai nagypapírok esetében mire érdemes majd fókuszálni az előttünk álló néhány nap során.

OTPAz áprilisi történelmi csúcs elérése után lefordult az árfolyam és nagyobb lejtmenet következett, majd május végén úgy tűnt, az esésnek vége és az OTP ralija tovább folytatódhat, a június elején látott felpattanás után az árfolyam azonban ismét lefordult. Az elmúlt hetek folyamán az OTP esése begyorsult, és az árfolyam fontos szinteket tört le, a tavaly októberi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés