Előfizetői tartalom

Váratlan választ adtak a magyarok: van fontosabb a fizetésnél

Portfolio
A környezetszennyezés jelenti a társadalom előtti legnagyobb kihívást a magyarok szerint, derül ki az E.On hét országban 7000 ember megkérdezésével végzett felméréséből. A felmérés talán egyik legmeglepőbb eredményét az jelenti, amely szerint a magyarok két munkahely közül inkább azt választanák (47,9%), amely nagyobb figyelmet fordít a környezetvédelemre, mint azt, amelyik 10 százalékkal nagyobb fizetést kínál (38,2%).

A kutatásban résztvevőket arról kérdezték, hogy szerintük a háború, a szegénység, a klímaváltozás vagy a környezetszennyezés jelenti-e a legnagyobb kihívást a társadalom számára. A magyar válaszadók 33,4 százaléka szerint a környezetszennyezés a legnagyobb társadalmi probléma, ezt a szegénység majd a klímaváltozás követte. A felmérésbe bevont nemezetek közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés